Kadewoningen

Bouwnummers                 0A + 0B + 0C

Verdieping                         b.g.

Woonoopervlakte            89 m2 – 114 m2

Buitenruimte                    v.a. 8 m2

Berging                              v.a. 5 m2

Ik heb belangstelling >>
havenhus_harlingen_fase_0A
havenhus_harlingen_fase_0B
havenhus_harlingen_fase_0C


Bouwnummer Verdieping Verk. prijs Woon opp. Buitenruimte Berging Beschikbaarheid Plattegrond
OA Beg. grond €219.000 89 m2 9 m2 5 m2 Verkocht Download
OB Beg. grond €219.000 96 m2 8 m2 5 m2 Te koop Download
OC Beg. grond €265.000 114 m2 14 m2 8 m2 Te koop Download

Over deze woningen

Wat dit project bijzonder uniek maakt zijn de kadewoningen. Wonen op de begane grond biedt namelijk voordelen die u bij de bovenwoningen niet vindt. Denk eens aan het comfort dat dit met zich meebrengt. Geen trappen of liften, maar gewoon rechtstreeks uw woning in of uit. Op naar het Harlinger leven! En de gezelligheid hoeft u door de ligging van uw woning niet ver te zoeken!

 

Met oppervlaktes vanaf 89 m2 zijn de benedenwoningen bijzonder ruim van opzet. Daarbij heeft u ook een buitenruimte van vanaf 8 m2, verdeeld over twee balkons. Kiezen voor één van deze kadewoningen is dus kiezen voor comfort en ruimte.

 

Garantie

De appartementen worden verkocht met een door Stichting Woningborg afgegeven Waarborg certificaat. Het certificaat waarborgt dat uw woning wordt afgebouwd en dat de kwaliteitsgarantie wordt nagekomen. Bij aankoop van uw woning ontvangt u nadere informatie betreffende de garantievoorwaarden, garantietermijn en garantie-uitsluitingen.

 

Parkeerplaatsen

Deze prijzen zijn exclusief parkeerplaats, u bent verplicht minimaal één parkeerplaats af te nemen voor een koopsom van € 9.500,= v.o.n exclusief servicekosten.

U kunt deze ook huren, de huurprijs bedraagt dan € 56,= per maand exclusief servicekosten. Indien voorradig is een de aankoop van een tweede parkeerplaats mogelijk.